07.31.

2010.07.31. 23:20

Rövid leszek:

1. reggeli Tesco+Iceland, megint kicsit túlköltekeztünk

2. Belváros, még mindig zsúfolt

3. Harrods, eleven állatokról nyúzzák le a bőrt, itt nem veszünk semmit

4. Natural History Museum, szép-szép, de azért kicsit többet vártam. Műanyag és kitömött állatok, meg nyomkodnivaló diorámák. Gyerekeknek ideális, és még üvöltő T.rex is van.

5. Hyde Park. Még mindig kicsit kopár, de nyugalom van, és tó is. Szendvicsevéshez, körte elfogyasztásához adekvát (Robi).

6. Marks and Spencer, túlárazott C und A, elköltött fontok száma nulla.

7. Az 55-ös busz olyan mintha osztálykirándulásból mennénk haza, csak mindegyik osztálytárs más nyelvet beszél.

8. Nóri most szólt, hogy a kutyát nem írtam le a Hyde Parkban. Volt egy kutya, aki inkább maradt volna velünk egy kis uzsira, hiába hivogatta a gazdija. Volt egy mókus is, aranyos volt.

9. A londoni fehér emberek Michael Caine hangján szólalnak meg.

10. Nóri most szólt, hogy azt sem írtam le, hogy a Tescóban van self-service. Ez azt jelenti, hogy mindenki maga huzogathatja le a vonalkódos termékeket egy külön pultnál, automatába fizet, az pedig visszaad. Nagyon jó játék, és Nóri egyik gyerekkori álma is teljesült ezzel, mert kiskorában mindig boltososat játszott.

11. Nóri most szólt, hogy nem is mindig, hanem csak sokszor. Vagyis inkább gyakran.

 

Képek holnap.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://utistgut.blog.hu/api/trackback/id/tr712190212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása