08.06.

2010.08.08. 00:09

Ezt már tegnap írtam, csak nem volt net:

Edinburgh olyan, mint San Francisco, csak itt van egy csomó ezeréves, hegyestornyú templom, és a Nicolas Cage az út bal oldalán ugrat lefelé az utcákon, nem a jobbon. Egyébként ronggyá fényképeztük a várost, a várat, meg a templomokat (és persze sportkocsikat is, hogy egyenlő küzdelem legyen). Itt is harcolnak egymással a városnéző túrák, nem tudom ki marad alul ebben a nemes küzdelemben. A Fringe színes forgatag volt, nekem tetszett, egy utcai előadásba belebotlottunk és ott is ragadtunk.

A tegnapi összesen 3 és fél órás buszúton átmentünk hatalmas hidakon, utaztunk hegyes-völgyes autópályán, és persze meghallgattuk, hogy társalog két vérbeli skót távolsági buszvezető. Valahogy így:

- Aslkdgj lsdjg édsgljasélg  éasklgn sdnm gspog jsle gn!

- Sddbfg  dkgnjldfngd lgkndlfgknwrweprow ews sőpdf ksőfk k fx.,mvb m?

- Ddfbxckjbylgkhnklsgh.

- Sdglshospesdlgwolrgkhlgns sfklnsdgljsd!

- Hahahaha!

- Hahahaha!

Nem kell egyébként nagyon nagy tudomány a beszélgetés megfejtéséhez, csak képzeljük el két, tetszőlegesen kiválasztott magyar volán alkalmazott jókedvű ugratását.

 

TG voltam.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://utistgut.blog.hu/api/trackback/id/tr392206511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása