08.03.

2010.08.03. 19:07

Ma gyorsan bejelentkezem mégegyszer. Nóri már megkente a szendvicseinket, és az utolsó vacsorát is elköltöttük a londoni szállásunkon.

Délután voltunk a British Museumban, mert azt a tuti tippet kaptuk, hogy nem szabad kihagyni. Készítettem rengeteg unalmas képet, amit soha többé nem fogunk megnézni, de ha az ember Rómában jár, tegyen úgy mint a rómaiak. A British Museumban pedig csináljon sok képet, mert ez a dolga. A lényeg: a britek jó sok mindent elhordtak egy csomó egzotikus helyről, pl. Egyiptomból. Folyton az járt az eszemben, hogy hogyan mozgatták meg ezeket a hatalmas kőtömegeket. De ezek szerint mégiscsak sikerült nekik. Sajnos itt is úgy jártunk, mint néhány előző múzeumban, hogy egy idő után érdektelenné válnak a vázák, mellszobrok, kőfaragványok, múmiák, szarkofágok és egyéb régészeti leletek. Az első néhány még újdonság, de aztán elveszti a varázsát a dolog, és mivel nem vagyunk történészek, kevés olyan dolog volt, ami fenntartotta az érdeklődésünket. A lényeg, hogy végül is ezt is kipipálhatjuk a képzeletbeli londoni turistalistánkon. Plusz, Nóri végre vett magának egy London feliratos táskát is, amivel iszonyú menő lesz majd Pécsen (összehasonlításképp az én cd-imet mindenki csak hülyeségnek tartja majd, talán egy szűk réteg lesz, aki megért...).

Felraktam még pár fényképet a buszok belsejéről is, amit a telefonommal fényképeztem. Sajnos nem mindenki örül a kétemeletes élménynek, ez a busz különösen jól össze volt szemetelve. Utoljára lefényképeztem még Ebbs pozitív gondolatait is, amelyeket az egész lakásban szétszórt, ezzel is terjesztve a fényt (a legjobbak természetesen a vécében vannak).

Lassan túl vagyunk a pakoláson, még pár apró simítás, aztán irány a buszmegálló, ahol újabb kalandokban lesz részünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://utistgut.blog.hu/api/trackback/id/tr872196570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

varrobi 2010.08.08. 21:38:57

Épp a héten láttam egy csajon lévő pólón a következő feliratot itt Pécsett a buszról:

Good girls go to heaven
Bad girls go to London

Ilyet nem láttatok? :)
süti beállítások módosítása